مراقب یک ویروس بسیار مسری باشید به علاوه علایم و راه های پیشگیری
خرید و فروش حیوان خانگی: نوروویروس یک ویروس بسیار مسری است که سبب التهاب معده، روده یا هر دو می شود و یکی از مهم ترین اقدامات برای جلوگیری از مبتلاشدن به آن شستن دست ها با آب و صابون است.
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نوروویروس یک ویروس بسیار مسری است که نیاز است برای جلوگیری از انتشار آن اقداماتی صورت گیرد. یکی از این اقدامات شستن دست ها با آب و صابون است؛ بهتر است توجه کنید ضدعفونی کننده دست به تنهایی در مقابل نوروویروس ایمنی ایجاد نمی نماید. هنگام ابتلاء به این بیماری لازم است از تهیه، دست زدن به غذا یا مراقبت از دیگران، حداقل به مدت ۴۸ ساعت خودداری کنید. نحوه انتشار نوروویروس این ویروس در مدفوع یا استفراغ شما پیش از شروع علایم هم وجود دارد و همین طور می تواند به مدت ۲ هفته یا بیشتر بعد از بهبود نیز در مدفوع باقی بماند. در طول این زمان نوروویروس از فرد مبتلا قابل سرایت است. نوروویروس بوسیله سطوح، آب یا غذای آلوده منتقل می شود. علائم نوروویروس افراد در هر سنی ممکنست به این بیماری مبتلا شوند. به طور معمول علایم در فرد ۱۲ تا ۴۸ ساعت بعد از قرار گرفتن در معرض نوروویروس بروز می کند. شایع ترین علائم: اسهال، استفراغ، حالت تهوع، درد معده سایر علائم: تب، سردرد و بدن درد دست هایتان را خوب بشویید دست های خودرا اغلب با آب و صابون حداقل به مدت ۲۰ ثانیه بشویید، به ویژه پس از استفاده از توالت یا تعویض پوشک؛ پیش از خوردن، آماده کردن یا دست زدن به غذا؛ پیش از دادن دارو به خود یا شخص دیگری می توانید علاوه بر شستن دست از ضدعفونی کننده های دست نیز استفاده کنید، اما ضدعفونی کردن جایگزین شست وشوی دست نمی گردد. قبل از تهیه و خوردن غذا میوه ها و سبزیجات را با دقت بشویید. صدف خوراکی و سایر نرم تنان را بطور کامل تا دمای داخلی حداقل ۱۴۵ درجه فارنهایت بپزید. ظروف آشپزخانه، تخته های برش، پیشخوان و سطوح را خصوصاً بعد از دست زدن به صدف ها بطور مرتب تمیز و ضدعفونی کنید. صدف های خام را دور از غذای آماده در سبد خرید، یخچال و روی تخته های برش نگهداری کنید. غذاهایی که ممکنست حاوی نورویروس باشند را دور بریزید. آگاه باشید نوروویروس ها به نسبت در مقابل گرما مقاوم هستند و می توانند در دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت زنده بمانند. فرآیندهای بخارپز کردن سریع، غذاها را به اندازه کافی گرم نمی کند، بدین سبب آلودگی به نوروویروس باقی می ماند. غذای آلوده به نورویروس ممکنست ظاهر، بو یا مزه طبیعی داشته باشد. سطوح را تمیز و ضد عفونی کنید. بعد از استفراغ یا اسهال شخصی دستکش یک بار مصرف بپوشید و تمام قسمت را با ضدعفونی کننده و دستمال کاغذی پاک کنید و در کیسه زباله پلاستیکی بیندازید. برای ضد عفونی کردن، از محلول سفیدکننده کلر با غلظت ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پی پی ام (۵ تا ۲۵ قاشق غذاخوری سفیدکننده خانگی [۵ تا ۸ درصد] در هر گالن آب) یا از یک محصول ضدعفونی کننده ثبت شده در EPA در مقابل نورویروس استفاده کنید. مواد ضد عفونی کننده سفید کننده را حداقل به مدت ۵ دقیقه روی ناحیه مشکوک بگذارید. باردیگر کل منطقه را با صابون و آب داغ تمیز کنید. لباس ها یا ملحفه هایی را که ممکنست استفراغ یا مدفوع روی آنها وجود دارد، فوراً درآورید و بشویید. وسایل را با احتیاط و بدون تکان دادن حمل کنید. اقلام را با مواد شوینده و آب داغ در حداکثر برنامه زمانی ماشین لباسشویی بشویید و سپس با بالاترین درجه حرارت خشک کنید. بعد از شست وشوی لباس ها باز هم دست های خودرا بشویید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب