چرا دیر غذا خوردن موجب چاقی می شود؟
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی، متخصصان می گویند: خوردن دیروقت غذا از سه نظر یعنی تعداد کالری هایی که می سوزانیم، سطح گرسنگی ما و همین طور روش ذخیره سازی چربی در بدن مان بر تنظیم وزن تاثیر می گذارد.
به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از یورونیوز، با توجه به این که چاقی مفرط حالا صدها میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است، نتایج مطالعه تازه می تواند به افراد کمک نماید تا تنها با صرف وعده های غذایی خود در چند ساعت زودتر، خطر چاق شدن را کاهش دهند.
«فرانک شیر»، عصب شناس در بیمارستان «بریگهام» بوستون و از نویسندگان این مطالعه، اظهار داشت: تحقیقات قبلی توسط ما و دیگران نشان داده بود که دیر غذا خوردن با بالا رفتن خطر چاقی، افزایش چربی بدن و موفقیت کمتر در کاهش وزن مرتبط می باشد. ما می خواستیم دلیل آنرا بفهمیم و دریابیم چرا دیرهنگام غذا خوردن، خطر چاقی را بیشتر می کند.
متخصصان در این آزمایش، شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند. به یک گروه برنامه ای دقیق با سه وعده غذایی در روز در زمان های عادی شامل صبحانه در ساعت ۹ صبح، ناهار در ساعت ۱۳ و شام در حدود ساعت ۱۸ پس از ظهر داده شد، اما برای گروه دیگر ساعات وعده های غذایی تغییر نمود همچون صرف نخستین وعده حدود ساعت ۱۳ و آخرین حدود ساعت ۲۱ شب (به عبارت دیگر ناهار، شام و وعده تکمیلی).
متخصصان بوسیله نمونه های خون، سؤالات نظرسنجی و سایر اندازه گیری ها دریافتند هنگامی که دیرتر غذا صرف می شود، سطح هورمون لپتین (که به ما می گوید چه زمانی سیر هستیم) در طول ۲۴ ساعت شبانه روز پایین تر می آید. امری که موجب می شود افراد احساس گرسنگی بیشتری داشته باشند و همین طور کالری ها نیز با سرعت کمتری سوزانده شوند.
آزمایش ها همین طور نشان دادند تغییر ساعات صرف غذا (به سبک گروه دوم) سبب شد تا ژن بافت چربی که بر نحوه ذخیره چربی بدن تأثیر می گذارد، پروسه چربی زایی را افزایش دهد و از طرف دیگر از شدت پروسه تجزیه چربی کاهش دهد.
پژوهشگران می گویند چاقی می تواند منجر به سایر مشکلات سلامتی همچون دیابت و سرطان شود، بدین سبب در وهله اول یافتن راه هایی برای جلوگیری از پیشرفت آن تفاوت بزرگی در سلامت جمعیت جهان به وجود می آورد.
منبع: petfind.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب