باران و باد در ارتفاعات

باران و باد در ارتفاعات به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی، رییس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور را در ایام پنجشنبه و جمعه (21 و 22 فروردین ماه) تشریح نمود و اظهار داشت: سفارش می شود از انجام کارهای در رابطه با کوهستان اجتناب شود.



صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا درباره ی پیش بینی جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه و جمعه (۲۱ و ۲۲ فروردین ماه) اظهار داشت: فعالیت موج بارشی برای ارتفاعات نیمه غربی کشور شامل بخشهایی از ارتفاعات شمال غرب، ارتفاعات زاگرس شمالی و مرکزی، البرز غربی و بتدریج البرز مرکزی خواهد بود که در ادامه به سوی شمال شرق و البرز شرقی و ارتفاعات کرمان حرکت می کند.

وی اضافه کرد: فعالیت این موج بارشی خصوصاً در ارتفاعات شمال غرب، غرب و البرز همراه با ابرناکی و مه آلودشدن، بارندگی باران و در ارتفاعات بالای ۴۰۰۰ مترهمراه با بارندگی برف، رعدوبرق و تگرگ، وزش باد شدید خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: طی روز جمعه فعالیت این موج در ارتفاعات البرز و زاگرس ادامه دارد و به تدریج در گسترش به شرق، قسمتی از ارتفاعات مرکزی کشور و استان کرمان و ارتفاعات شمال شرق را درگیر خواهدنمود. بارندگیها بصورت رگباری همراه با رعد و برق توام با وزش باد شدید در ارتفاعات نیمه غربی و البرز پیش بینی می شود.

وی اصرار کرد که با عنایت به ناپایداری های جوی، بارندگی های رگباری و رعد و برق در مناطق یاد شده، کوهنوردی، طبیعت گردی، دره نوردی، پروازهای تفریحی و کلیه کارهای در فضای باز در مناطق یاد شده مخاطره آمیز است همین طور به جهت وزش باد شدید در ارتفاعات یاد شده تشدید سوزباد و عدم تعادل هنگام گام برداری دور از انتظار نیست.

ضاییان سفارش کرد: در این شرایط جوی از انجام کارهای در رابطه با کوهستان در این مناطق اجتناب و در سایر مناطق هم به رشد ابرها و تیره شدن قاعده آنها توجه گردد و شرایط ناپایداری محلی مورد توجه قرار گیرد.

چکیده مطلب

در مناطق کوهستانی طی پنجشنبه و جمعه (۲۱ و ۲۲ فروردین ماه) در ارتفاعات نیمه غربی، البرز و زاگرس، بارندگی برف و باران، رعد و برق، تگرگ و وزش باد شدید پیش بینی می شود بدین سبب سفارش شده به سبب شرایط ناپایدار جوی، از کارهایی مانند کوهنوردی و طبیعت گردی در این مناطق خودداری شود.
در ارتفاعات شمال تهران نیز پنجشنبه افزایش ابر، بارندگی پراکنده و وزش باد و جمعه بارندگی رگباری، رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می شود.


وی درباب وضعیت جوی پیش بینی شده برای ارتفاعات شمال تهران طی روزهای پایانی هفته نیز اظهار داشت: پنجشنبه اوایل وقت آسمان صاف به تدریج افزایش ابر، احتمال بارندگی های پراکنده در پس از ظهر و اواخر وقت توام با مه آلودگی و در ارتفاعات توام با وزش باد شدید می باشد.
ضیاییان در آخر اظهار داشت: جمعه آسمان در ارتفاعات نیمه ابری، گاهی افزایش ابر همراه با بارندگی های رگباری توام با رعد و برق بطور متناوب در ضمن روز خصوصاً هنگام طلوع و پس از ظهر همراه با وزش باد شدید می باشد.


1404/01/21
13:23:49
5.0 / 5
26
تگهای خبر: آلودگی , بارش , بارندگی , دام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
خرید و فروش حیوان خانگی
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک

پت فایند، دنیای حیوانات خانگی، در یک نگاه. خرید و فروش حیوان خانگی و لوازمش: بهترین انتخاب برای شما و حیوانتون!