انستیتو علوم انسانی و سلامت راه اندازی می شود

انستیتو علوم انسانی و سلامت راه اندازی می شود معاون نظارت و برنامه ریزی ستاد مقابله با كرونا در كلانشهر تهران از طریق اندازه انستیتو ˮعلوم انسانی و سلامتˮ اطلاع داد.


به گزارش خرید و فروش حیوان خانگی به نقل از ایسنا، دکتر علی باهر در وبینار اصول روزنامه نگاری علم با نگاهی بر بحران کرونا که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به سابقه روزنامه نگاری علم، هدف اصلی آنرا انتشار یافته های علمی به زبان قابل فهم برای عموم مردم برشمرد و با تاکید بر لزوم برقراری ارتباط منسجم بین علوم انسانی و روزنامه نگاری با حوزه سلامت از انجام مقدماتی جهت راه اندازی انستیتو علوم انسانی و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اطلاع داد.
به قول وی انتقال دانش نحوه عرضه خدمات پزشکی به زبان ساده به مردم ضعیف است و این تخصص به کادر پزشکی آموزش داده نمی گردد.
این عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به اینکه متاسفانه مباحث اقتصاد رفتاری در علوم پزشکی آموزش داده نمی گردد، اظهار داشت: ازاین رو یک گپ و خلا بین علوم رفتاری و علوم پزشکی وجود دارد و دانشجویان پزشکی هم با این ادبیات بیگانه هستند که باید برای رفع آن راهکار مناسبی اندیشیده شود.
دکتر باهر، کرونا را بیماری نوپدیدی ذکر کرد و اضافه کرد: در شرایط عادی در انتقال مفاهیم علوم پزشکی به مردم با مشکل روبرو بودیم و با شیوع این بیماری نوپدید این مشکل مضاعف شد. البته در تمام بخش های علمی انتقال مفاهیم علمی به مردم کار پیچیده ای است، اما در حوزه سلامت که با جان مردم در ارتباط می باشد، این فرآیند پیچیدگی بیشتری دارد.
وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا بی سابقه و نوپدید است، اظهار داشت: اهمیت آن تا جاییست که سازمان بهداشت جهانی از آن بعنوان پاندمی یاد کرده یعنی همه دنیا را درگیر کرده است. به عبارت دیگر قبول پاندمی یعنی عدم مدیریت صحیح سازمان بهداشت جهانی در این رابطه که اهمیت آنرا دوچندان می کند.
دکتر باهر تشکیل میز بحران کرونا در تحریریه رسانه ها با حضور متخصصان مختلف را مثبت ارزیابی کرد و نگاه میان رشته ای به مبحث و تشکیل نهاد مشورتی متشکل از متخصصان علوم پزشکی و علوم ارتباطی در این حوزه را الزامی دانست و اظهار داشت: از این طریق می توان یک پیام دقیق و صحیح را بموقع به جامعه انتقال داد تا ضمن آشناسازی عموم مردم از بروز اضطراب و افسردگی در مردم و جامعه پیشگیری کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کنترل و مهار خوب بیماری در ماه های اولیه شیوع، افزایش آمار را ناشی از رفتار نامناسب جامعه دانست و اظهار داشت: امروزه همه علوم به رفتار وابسته هستند و این کار تیمی باید به درستی شکل گیرد.
دکتر باهر با بیان این که اهمیت مبحث کرونا باید مطرح شود اما به نحوی که نگرانی بی مورد و بیش از اندازه ایجاد نکند، اظهار داشت: کرونا به شدت مسری است و برای افرادی که دارای بیماری های زمینه ای هستند می تواند کشنده باشد؛ اما مردم باید توجه داشته باشند که این بیماری قابل پیشگیری است باید به آنان آموخت که چگونه می توان با پرهیز از رفتارهای غلط اجتماعی آنرا مهار و کنترل کنند.
معاون نظارت و برنامه ریزی ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تصریح کرد: باید مراقب روان مردم باشیم اما نباید حساسیت زدایی نماییم که مردم بی تفاوت شوند و با رفتارهای غلط اجتماعی، عدم رعایت اصول و ملاحظات حفاظتی و بهداشتی به شیوع بیماری دامن بزنند.




منبع:

1399/04/29
17:09:40
5.0 / 5
2780
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
خرید و فروش حیوان خانگی خرید و فروش حیوان خانگی
petfind.ir - حقوق مادی و معنوی سایت خرید و فروش حیوان خانگی محفوظ است

خرید و فروش حیوان خانگی

انواع حیوانات خانگی و لوازم و خوراک